Weblap szerkesztő: alice.*

Weblap témája:Grafika-Sztárok

Weblap nyitása (hivatalosan): 2011.07.01

Weblap zárása:Nem tervezem bezárni

Weblap költözése: 2011.07.01-én költözött el a freewb-s oldalszerkesztőtől a gumicukorkás oldal.Az az oldal egy évvel ezelött nyílt kb.2010 november körül!

Weblap forrása:A grafikában, csakis, saját magam szerkesztem a dolgokat!A Sztároknál leginkább én! De két sztáradatlapját másoltam a Wikipédiáról.Az egyebeknél pedig nézem ujságból, és könyvből, de én fogalmazom meg!

Weblap design-je:Saját

Weblap jogai: Ne lopj, ha elakarsz vinni valamit, akkor kérdezd meg chat-on!BÁRMI IS LEGYEN AZ!

Sziasztok :). Visszatért az oldal, és ez most a legkomolyabb :D !Újra frissítgetem az oldalt, ahogy csak tudom, újra kérhettek diziket, és akiknek eddig nem csináltam meg ezer bocsi :/ <3...De pótolom ígérem :).Szóval újraindul az oldal!!!És még szeretnék segítséget kérni; nem tudja valaki hogy lehet letilteni ezeket a kínai, angol meg mit tudom milyen embereket a chatről?:O Ezer köszi előre is...

Blogolta:alice.*

Időpont:2012.10.18 16:50

Halii, jött a friss , ami egy sztár hír nézzétek meg :)!Amúgy hamarosan grafikai friss jön szóval semmiképp se hagyjátok abba a látogatást, mert mostanába nem hoztam frisset, mert újból jön az özön szóval...:D!További szép napot!!!

Blogolta:alice.*

Időpont:2012.04.19 18:29

 

Hali, ma egy fejlécet készítettem valakinek mert már rég megrendelt :)!Gondoltam hogy megmutatom, hátha megtetszik valakinek és ő is rendelne ^^!A "NEM LOPOD EL!!!" feliratot azért raktam rá - logikusan- hogy ne lopja el senki :D!Nyugodtan rendeljetek :))!

Bye:alice.*

Időpont:2012.03.24 11:29

Sziasztok, megint új a fejléc :D!De az előző amúgyis csak átmeneti volt, hogy amíg megszerkeztem ezt az legyen bennt!Na mindegy remélem mindenkinek tetszeni fog...Az egyik ismerősöm kérdezte honnan csináltam ezt a fejlit, muttassam meg neki hogy kell ezt, azt...A végén pedig jól lelopta ...Elég sokat dolgoztam ezen a fejlécen és mielőtt még kiraktam volna, az egészet szinte úgy ahogy van lekoppintotta...!De nem fogom ezt leszedni mert így is jó sok időmbe telt megszerkeszteni!!!Na mindegy........A fejlécen Brittany Robertson látható a The Secret Circle nevű sorozatból!Hamarosan lesz friss is, de nem hiszem hogy ma!

Blogolta:alice.*

Időpont:2012.03.8. 19:12

Sziasztook!!!Mint látjátok új dizi lett, remélem mindenkinek tetszik (:!Egyépként egy kis infó Demiről:Forgatja már 3 napja új klipjét, aminek a címe Give your heart a break.Már nagyon várjuk!Az új menüpontokba (One Directon,The Secret Circle), mint már mondtam a róluk szóló hírek lesznek berakva, amiket hamarosan el is kezdek.Szép estét!

Blogolta:alice.*

Időpont:2012.02.29 18:30

Halihóó!Csináltam két új menüpontot, a "sztárok" menüdobozba:One Direction, The Secret Circle.Itt mindig hírek lesznek róluk :)!Ja, és jelizzetek a versenyre!Köszönöm!

Blogolta:alice.*

Időpont:2012.02.19 19:14

Helló:)!Komolyan mondom, nagyon irritáló ha mások csak koppintásokból tudják fennt tartani az oldalukat és még büszkék is rá ;DD!Jólvan mindegy...!Neveket nem mondok...De ha lehetne tiltanám az oldalamról!!!Na szóval ma frisset nem hoztam, sajnos :/!De legközelebbi frissnek VALÓSZÍNŰLEG grafika lesz ;)!Szép estét:)!

Blogolta:alice.*

Időpont:2012.02.18 18:50

Sziasztok!Az újabb friss, egy sztárhír, Demiről!Nézzétek meg!!!Egyépként most, eltüntek a régebbi sztár hírek valamiért...O.o! Most egy kicsit javítgatom az oldal pár hibáját :)!További szép napot :)!

Blogolta:alice.*

Időpont:2012.02.15 9:02

Mért nem jelentkeztek a versenyre??:O Eddig csak egy jelentkező van.Reméljük jöttökmég páran legalább, hogy ne kelljen lezárni a versenyt!Jelizzetek!!!http://gumi-cukorka.mlap.hu/#/html/24342021/render/%EF%BF%BD-versenyek%EF%BF%BD

Blogolta:alice.*

Időpont:2012.02.14 7:29

Sziasztok egy kis frissel jelentkezem:)SZTÁRHÍR!!!Lessétek meg!Egyépként még mindig lehet jelentkezni az ezelötti frissben írt versenyre, kérlek jelentkezzetek:)!

Blogolta:alice.*

Időpont:2012.01.25 21:24

Halii.Beraktam az első versenyző házi állatáról készült képet a HÁZI ÁLLAT SZÉPSÉG VERSENY fotói közé!Jelentkezzetek, vagy szavazzatok, nyeremény is van :)!Részletesebb infó:http://gumi-cukorka.mlap.hu/#/html/24342021/render/%EF%BF%BD-versenyek%EF%BF%BD

Blogolta:alice.*

Időpont:2012.01.12 21.19

Hali, újra itt :)!A mai friss az új verseny:HÁZI ÁLLATT SZÉPSÉGVERSENY!Részletesebb infót ebben a menüpontban találhattok, olvassatok el mindent ha jelentkezni szeretnétek, mert ott egytől egyig az összes szó fontos :)!JELENTKEZZETEK!  http://gumi-cukorka.mlap.hu/#/html/24342021/render/%EF%BF%BD-versenyek%EF%BF%BD

Blogolta:alice.*

Időpont:2012.01.11 19:35

Sziasztok!:) Ugye volt versenyünk, most ezt töröltem, mert nem az volt a baj hogy nem jelentkeztek, hanem akik jelentkeztek azok nem küldtek képet!Úgy hogy hamareosan új versenyt indítok :)!

Blogolta:alice.*

Időpont:2012.01.11 19:07

Hali ^^!Hoztam a mai frisset, egy sztár hírt:Demi és Selena eggyütt szilveszterezett!További szép napot :)!

Blogolta:alice.*

Időpont:2012.01.08 12:38

Sziasztok!A mai friss az új dizi remélem mindenkinek tetszik :$ :D!Téli designet csináltam az a leggazdaságosabb :D!

Blogolta:alice.*

Időpont:2012.01.04 18:20

 

Halii!Hoztam frisset, 2 fan táblát, a power pointos bemutatót nem tudtam megmutatni sajnos, pedig akartam :(!Na mindegy!Ez a friss is jó :D!Szép estét!

Blogolta:alice.*

Időpont:2012.01.01 21:24

Sziasztok!Csináltam a barátnőmmel Demiről egy PowerPointos bemutatót!Nem tudtam felrakni...De, majd mindenféleképpen megtudakolom hogy lehet.Szerintem nagyon jó lett:)! Ez lesz a következő friss, ha megtudtam :D!További szép napot!

Blogolta:alice.*

Időpont:2011.12.29 14:10

Szijasztok :D!Hoztam egy videót ami szerintem nagyon jó, abbol a szempontból is hogy előre is Boldog Karácsonyt kiívánjak nektek :D!!!Szerintem holnap is jelentkezek, ha nem is frissel, de azért mindenképp h Boldog Ünnepeket kívánjak :D!De szerintem lehet hogy lesz valami friss is :)!A dizivel az a helyzet hogy valószínúleg egy téli dizi lesz nem karácsonyi és nem is szilveszteri :)!Bye-Bye ^.^!

 

Blogolta:alice.*

Időpont:2011.12.23 17:25

 

Sziasztok, a mai friss az volt hogy megjavítottam az oldalmenüt, mindenkép letörlődött róla...:S De megjavítottam, és raktam új elite képeket :)!

Blogolta:alice.*

Időpont:2011. 12. 3. 12:43

Sziasztok :)!Sajnálom hogy, pár napig nem hoztam frisset :/!Ez csak egy átmeneti dolog volt, sokat kellett tanulnom :/!És egy kicsit elrontódott ez a menüpont, nem jöttek be a képek de már rendbe hoztam!A mai friss:egy sztár hír!Nézzétek meg, a Grammy-díj-ról szól!

Időpont:2011.12.1 20:03

Blogolta:alice.*

Heyho!Megjelent Selena Gomez új videó klippje, ez  lesz a mai friss, holnap már tényleg mindenképp hozok grafikát, de lehet hogy még ma is de csak késő este, majd még eldöntöm itt a vidi, sziasztok!:

 

Selena Gomez & The Scene

 

Blogolta:alice.*

Időpont:2011.11.16 15:52

Heyhoo ^^!Ma nincs grafika, úgy döntöttem az holnap lesz!De helyette hoztam egy érdekes dolgot, a Miley'n'Demi(Sztárok menüdobozba) menüpontba, olvassátok el!Ugye ebben a menüpontban, Miley és Demi kapcsolatáról van szó, és arról irtam, hogy most ismét bebizonyitották, hogy még mindig legjobb barátnők!És hogy pontosan mivel, azt ott elolvashatjátok!

Blogolta:alice.*

Időpont:2011.11.13  13:48

Heyhoo :D!Ma nincs friss, holnap lesz és még hozzá grafika :D!További szép estét :P!

Blogolta:alice.*

Időpont:2011.11.9 18:49

Sziasztook :)!Nézegettem a youtube-ot és pont most rakták fel Selena, klippjének előzetesét( vagy ilyesmijét)!Mikor én néztem 303 megtekintés volt!A mi országunkban, sajnos még nem tették elérhetővé, de talán ha már ti nézitek az lesz!LINK:http://www.youtube.com/watch?v=T7XdnmzDzOc

Blogolta:alice.*

Időpont:2011.11.7  19:18

Sziasztok!Ma szerkesztgettem, új elite ikonokokat amiket ki is raktam az elite cseréimhez!Szerkiztem még egy fejlécet, és egy bannert is mert az egyik menüpontba kérték!Lett, egy új menüpont a PNG képek almenüjében, és az a Sima(PNG-k).Még nincs benne semmi, de természetesen oda is fognak kerülni képek!A mai friss pedig:Egy hír Demi Lovatoról! A sztár hírek menüpontban megtekinthetitek :)!És SAJNOS, a suli is elkezdődik holnap, pedig milyen jó volt a szünet:(((!További szép napot!

Blogolta:alice.*

Időpont:2011.11.6. 16:17

Sziasztok!Újból itt vagyok, mert elfejtettem valamit!

Szót ejtenék az ünnepi dizikről!Ez a dizi egy hónapig marad KB. fennt!December elején felrakom a karácsonyi dizit!Az szint úgy egy hónapos lesz!Szilveszteri dizit nem készítek, egyrészt nem olyan nagy ünnep, másrészt pedig egy napra nem raknék ki, dizit!De szilveszterkor LEHETSÉGES, hogy lesz CHATPARTY!!!Karácsonykor nem hinném, mert akkor mindenki ünnepel, az egy szent nap!Na és  januárban, meg már egy normális dizi lesz!:)! Ennyit szerettem volna még mondani!

Blogolta:alice.*

Időpont:2011.11.5.  10:54

Sziasztok!:)!Kicsit átalakítottam a "Friss/Hír" menüpontot mint látjátok.Nekem az jobban tetszett ami a mostani elött volt, amit most leszedtem, de amíg nem tudom könnyebben megoldani, hogy olyan legyen, ezt a módszert alkalmazom!Ja és azért nem látjátok a régebbi frisseket, mert ebből kifolyólag, azokat is letöröltem de persze, ha megnézitek a menüpontokat minden benne lesz ahogy eddig volt :)! Na és a mai friss:egy nagyon aranyos videót találtam a neten, beraktam a "egyebek->macskák->hírek"-be !Ott megnézhetitek!

Blogolta: alice.*

Időpont:2011.11.5.  10:26