Weblap szerkesztő: alice.*

Weblap témája:Grafika-Sztárok

Weblap nyitása (hivatalosan): 2011.07.01

Weblap zárása:Nem tervezem bezárni

Weblap költözése: 2011.07.01-én költözött el a freewb-s oldalszerkesztőtől a gumicukorkás oldal.Az az oldal egy évvel ezelött nyílt kb.2010 november körül!

Weblap forrása:A grafikában, csakis, saját magam szerkesztem a dolgokat!A Sztároknál leginkább én! De két sztáradatlapját másoltam a Wikipédiáról.Az egyebeknél pedig nézem ujságból, és könyvből, de én fogalmazom meg!

Weblap design-je:Saját

Weblap jogai: Ne lopj, ha elakarsz vinni valamit, akkor kérdezd meg chat-on!BÁRMI IS LEGYEN AZ!

A betegség felismerése

Egyes kutyák jobban tűrik a szenvedést, mint mások, és komoly kellemetlenségeket is elviselnek anélkül, hogy gazdijuk felfigyelne rá.Van olyan kutya, amely például erős fogfájása ellenére sem nyüszít vagy tűnik levertnek, és gazdija csak abból vesz észre a baujt, hogy az eb hosszabb ideig fogyasztja táplálékát, mint máskor, vagy esetleg nem is eszik!Ezért alapvető fontosságú, hogy minden nap alaposan ellenőrizzed kutyáját, nincsenek-e rajta szokatlan duzzanatok vagy fájó pontok.Nézd meg a szemét, fülét, száját, nincs-e benne valamilyen idegen dolog, vagy nem láthatók-e a gyulladás jelei bennük.Ugyancsak figyelj oda, az esetleges viselkedésbeli, étkezési és ürítési rendellenességekre.


 

[2011.08.10]|(10:47)

A megfelelő kutya kiválasztása

Olyan fajtájú és típusú kutyát válassz, amelynek megfelelő környezetet tudsz biztosítani.Ehhez számos dolgot kell figyelembe venni!

->A te életviteled

Vannak olyan kutyák, amelyek nem képesek elviselni a hosszan tartó egyedüllétet,miközben gazdijuk dolgozik...Nekik szeparációs félelmük alakulhat ki a késöbbiekben, mint pl. a lakásba piszkítanak, ugatnak és különböző holmikat rágnak össze.

->A te otthonod

Ideális esetben, elég nagy házban élsz ahhoz hogy abban kényelmesen elfér a családod, és a te általad kiválasztott eb.Ha nincs akkora kerted hogy abban elég hely legyen a kutyus testmozgása számára, akkor szükséges naponta legalább kétszer eltudja vinni egy-egy órára sétálni.Ha van olyan hely ahova nem kell póráz neki, akkor játszatok kicsit!Ha nem szeretnél annyit takarítani a kutyusod után, olyat válassz, ami nem nagy termetű, nem túl szőrös, és nem nyáladzó!