Weblap szerkesztő: alice.*

Weblap témája:Grafika-Sztárok

Weblap nyitása (hivatalosan): 2011.07.01

Weblap zárása:Nem tervezem bezárni

Weblap költözése: 2011.07.01-én költözött el a freewb-s oldalszerkesztőtől a gumicukorkás oldal.Az az oldal egy évvel ezelött nyílt kb.2010 november körül!

Weblap forrása:A grafikában, csakis, saját magam szerkesztem a dolgokat!A Sztároknál leginkább én! De két sztáradatlapját másoltam a Wikipédiáról.Az egyebeknél pedig nézem ujságból, és könyvből, de én fogalmazom meg!

Weblap design-je:Saját

Weblap jogai: Ne lopj, ha elakarsz vinni valamit, akkor kérdezd meg chat-on!BÁRMI IS LEGYEN AZ!

 

free glitter text and family website at FamilyLobby.com

MileyandDem:] Ez a menü Miley és Demi kapcsolatáról szól!(mindig olvasd végig mert lehet h lesz benne új hír is a kapcsolatukról[baráti])

 

Miley és Demi megint bebizonyították, hogy még mindig nagyon közel állnak egymáshoz!Ugyanis, Miley a napokban közzétett egy képet, Demi twitter falán, ami azt mutatja meg hogy, valaki lehet nagyon szép attól még hogy egy kicsit teltebb alakja van! Késöbb Miley Cyrus tweetelt is egyet Demi falára:„Elpusztítok minden egyes embert, aki mégegyszer kimondja rád a K betűs szót [kövér]. Neked van a legszexibb, legformásabb alakod” !Erre Demi nagy örömmel vissza is írt:„Istenem, nagyon szeretlek. Te is csodásan nézel ki. És ha rád is ezt mondja valaki, megkapja a magáét. Jobban hiányzol mint valaha, és nagyon büszke vagyok rád, hogy ezt írtad.”!Tehát nagyon úgy látszik hogy még mindig legjobb barátnők!

 


_______________________________________________

Hát úgy látszik Miley és Demi eltávolodtak egymástól...:S

Viszont Selena és Demi kezdenek megint közeledni egymáshoz, A Teen Choice Awards-on úgy tünt elég jóban vannak...Abban a pózban álltak amit már kiskoruk óta gyakoroltak!Kaptak pár percet, hogy megbeszéljék a gondjaikat...Ezt mondta a lány sminkese!

______________________________________________

Gondoljuk csak el...Miley és Demi kapcsolata kezdetlegesen nem volt a legfelhőtlenebb...Két külön csapatban álltak!Miley Mandy Jiroux-al volt míg Demi Selena Gomezzel.Mileynak és Mandynek is volt egy webshowja ahogyan Deminek és Selenának is!Miley-ék még egyszer le is utánozták őket az egyik részben(kiparodizálták)...Mindez azért mert Selena és Miley között sok volt a konfliktus mikor Nick Jonas elhagyta Cyrus-t Selenáért....Majd mikor lecsengett a Nick ügy, Selena és Demi is kezdtek eltávolodni egymástól, ahogyan Miley és Mandy is.Eleinte nem akarták bevallani hogy már nem olyan mint régen, de késöbb már nem nagyon volt mit tennük, hisz igaz volt...Majd késöbb Miley és Demi kezdtek közeledni egymáshoz, és nem is tagadták Demi(mint már írtam) többször is kijelentette hogy Selena Gomez már nem a barátnője...Miley Cyrus a legjobb barátnője!

Hát...az ő kapcsolatukról nagyon semmi hír de Demi Lovato megint azt mondta h Miley a legjobb barátnője de most egy másik nevet is hallhatunk Cyrus kisasszony neve mellet és az Selenáé is volt, úgy látszik vele is jóban van megint...De a Selenás részről ne is beszéljünk nem ide tartozik!Amúgy Nagyon kiváncsi vagyok h mi lesz ennek a vége :O!


Hát úgy látszik Miley és Demi eltávolodtak egymástól...:S

Viszont Selena és Demi kezdenek megint közeledni egymáshoz, A Teen Choice Awards-on úgy tünt elég jóban vannak...Abban a pózban álltak amit már kiskoruk óta gyakoroltak!Kaptak pár percet, hogy megbeszéljék a gondjaikat...Ezt mondta a lány sminkese!