Weblap szerkesztő: alice.*

Weblap témája:Grafika-Sztárok

Weblap nyitása (hivatalosan): 2011.07.01

Weblap zárása:Nem tervezem bezárni

Weblap költözése: 2011.07.01-én költözött el a freewb-s oldalszerkesztőtől a gumicukorkás oldal.Az az oldal egy évvel ezelött nyílt kb.2010 november körül!

Weblap forrása:A grafikában, csakis, saját magam szerkesztem a dolgokat!A Sztároknál leginkább én! De két sztáradatlapját másoltam a Wikipédiáról.Az egyebeknél pedig nézem ujságból, és könyvből, de én fogalmazom meg!

Weblap design-je:Saját

Weblap jogai: Ne lopj, ha elakarsz vinni valamit, akkor kérdezd meg chat-on!BÁRMI IS LEGYEN AZ!

 

 

 

Itt Christina Grimmie-t ismerhetitek meg, ha még nem tettétek!

Név:Christina Victoria Grimmie

Született:1994.03.12

 

Sok videót töltött már fel a YouTube-ra innen ismerem! De még senki nem fedezte föl szóval nem egy nemzetközi sztárról van szó!De nagyon remélem mihamarabb felfedezik ezt a lányt, és olyan híresség lesz mint Demi Lovato :)!Nagyon nagy tehetsége van az énekléshez, és a szintetizátort remekül használja, ahogyan a zongorát is!A YouTube-on zeldaxlove64 néven ismerhetjük!Népszerűsége miatt otthon tanul.Kedvenc színe a zöld. Nagyon jó barátságba van Selena Gomez-zel!

cs(Ez itt Selena és Christina)

Szereti a videójátékokat kedvence a Nintendo64-en játszható, Zelda néven futó játék(innen ered a 64-es szám a youtubos nevéből és a zelda is!)

 

Christina:

c

 

c

 

c

 

Videók:

 

 

Ha megszeretnéd ismerni a többi videóját ahol ugyanilyen szuperul énekel, akkor írd be a YouTube-ba hogy: zeldaxlove64 és ki fog adni sok találatot!