Weblap szerkesztő: alice.*

Weblap témája:Grafika-Sztárok

Weblap nyitása (hivatalosan): 2011.07.01

Weblap zárása:Nem tervezem bezárni

Weblap költözése: 2011.07.01-én költözött el a freewb-s oldalszerkesztőtől a gumicukorkás oldal.Az az oldal egy évvel ezelött nyílt kb.2010 november körül!

Weblap forrása:A grafikában, csakis, saját magam szerkesztem a dolgokat!A Sztároknál leginkább én! De két sztáradatlapját másoltam a Wikipédiáról.Az egyebeknél pedig nézem ujságból, és könyvből, de én fogalmazom meg!

Weblap design-je:Saját

Weblap jogai: Ne lopj, ha elakarsz vinni valamit, akkor kérdezd meg chat-on!BÁRMI IS LEGYEN AZ!

 

free glitter text and family website at FamilyLobby.com

free glitter text and family website at FamilyLobby.com

 

Név:Miley Ray Cyrus;Régi név:Destiny Hope Cyrus

Született:1992.október.23.-án;Nashville,Tennessee,USA

amerikai énekes- és színésznő, dalszerző. A Disney csatornán a Hannah Montana című filmsorozattal lett ismert. 2006októberében kiadták a sorozat betétdalait CD-n. Miley szólókarrierje a Meet Miley Cyrus album kiadásával kezdődött 2007június 23-án, ezen megtalálható volt a See You Again című száma, mely Amerikában a TOP 10-ben volt a listákon. Második albuma 2008július 22-én jelent meg Breakout címmel. Ez az első olyan lemeze, mely teljesen elkülönül Hannah Montanától. Mindkét album 1. helyen debütált a Billboard 200-ban. 2009. augusztus 28-án megjelent a The Time of Our Lives című EP, amiről a Party in the U.S.A. című szám vezette a Billboard top 40 lejátszási listát és a Billboard Hot 100-on 2.lett. 25 millió lemezt adott el világszerte önmagaként.

2008-ban megjelent a Hannah Montana – Miley Cyrus: Mindenből a legjobbat koncert film, melyet 3D-ben vetítettek a mozikban. Szintén ebben az évben főszerepet kapott a Volt(Bolt) című filmben, és az I Thought I Lost You betétdalért egy Golden Globejelölést kapott. Ezután 2009-ben megjelent a Hannah Montana: A film, melynek magyar premierje április.23-án volt.2010.Szeptemberében Miley befejezte új a Hannah Montanatól teljesen különálló filmét ami a LOL(Lough out Loud)címet kapta.Eddig annyit tudunk,hogy a filmben Miley Demi Mooreal és Ashley Greenevel dolgozott együtt. Miley Cyrus felkerült a Time magazin 100 legbefolyásosabb ember a világon listájára. 2008-ban 25 millió dolláros bevételével a Forbes magazin „100 híresség” listájának 35. helyére került. 2009-ben megjelent Gitte Grandpaul: Hannah & Miley A sikersztori c. könyv ami Miley egész életét mutatja be. Családjáról, szerelmeiről, barátairól és még sok mindenről szól. Mindent meglehet tudni benne Miley-Hannah-ről. A könyv felépítése egy internetes pórtálra hasonlít, sőt teljesen olyan.

 

Kedvenc...:

...Évszak:Nyár

...Étel:Sajt,kínai kaja

...Szín:Rózsaszín

...Műsor:Szex és New York

...Banda:ColdPlay,RadioHead,The Killers

...Hobbija:Lovaglás,vásárlás

...Színésznő:Angelina Jolie,Jennifer Aniston,Jodie Foster

...Énekesnő:Hilary Duff,Ashlee Simpson-Wentz,Kelly Clarkson,Mariah Carey

...Dala:Achy Breaky Heart-Billy Ray Cyrus

...Sport:Hajrázás pom-pom csapatban

...Könyve:Lurlene McDaniel-től a Dont Die, My Love

...Albuma:Breakaway Kelly Clarkson-tól

...Filmje:Acélmagnóliák

Lejgjobb Barátnője...:

Régen:Mandy Jiroux,Ashley Tisdale

Most:Demi Lovato

m